SCHRIJNWERKERIJ VAN DE WEYER : VAKMANSCHAP OP MAAT

 
 

Al bijna 25 jaar zijn wij actief in de houtbewerking.


U wenst kwaliteit tegen een eerlijke prijs en een perfecte dienst na verkoop, dan kunnen wij uw partner zijn!


Speciaal de dingen waarvoor anderen passen, omdat het te moeilijk is, te veel handwerk vergt, speciaal gereedschap vraagt, moeilijk te bereiken locaties zijn, vormen voor ons een bijzondere uitdaging... Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ‘stielmannen’, en dat laten ze graag zien.


Hoe werken wij?

Na een contactopname via telefoon, fax of e-mail krijgt de klant een afspraak waarbij de zaakvoerder ‘Paul’ komt opmeten. Hierbij wordt besproken wat de klant juist verlangt.


De klant krijgt uitleg over ontwerp, materialen, plaatsing en afwerking.

Door de jarenlange ervaring heeft Paul heel wat stielkennis in huis en geeft hij dikwijls tips en informatie over de uit te voeren werken.


De klant wordt tevens ingelicht over eventuele renovatiepremies en belastingvoordelen die vanaf 2007 kunnen toegepast worden.

Vervolgens worden al deze gegevens verwerkt en wordt er een offerte gemaakt. Deze offerte wordt opgestuurd.


Wij zijn steeds bereid om meer informatie te geven bij ons op kantoor, na afspraak, of bij de klant thuis.


Na goedkeuring van de klant worden de materialen besteld en wordt er een plaatsingsdatum afgesproken.

Ons bedrijf heeft een ruime ervaring in algemene schrijnwerkerij zoals ramen en deuren in hout en PVC, binnendeuren, valse plafonds... Maar ook voor het maken van keukens, slaapkamerkasten en dressings, halkasten en badkamerkasten bent u bij ons op het juiste adres.

Vermits al de kasten in eigen atelier gemaakt worden op maat en naar de wensen van onze klant kiezen we resoluut voor kwaliteit.